Fint från modekungen


Paj.

Hello. Äter paj. Gott.


Revenge? Nah, I'm gonna sit here and let karma fuck you up.

Goddag mates. Nu har jag kommit hem från skolan och nu ska jag fika och sen PACKA!
Tävling i helgen serru.


kurragömma

Hej alla normala! Ikväll har jag och min familj varit allt annat än normal. Vi har nämligen lekt kurragömma i vårat llla hus, och det finns ju verkligen jättemånga och bra ställen...*host* Det hade ju ändå varit ganska normalt om det var nån liten i familjen, men det var mamma, pappa, min 18 åriga syrra och jag som fyller 16.

Hehe.. Vi lekte både vanlig kurragömma och baklängeskurragömma, vilket går ut på att det är en som ska gömma sig och resten ska leta och sedan sitta och trängas på samma gömställe tills alla har hittat en. Haha, det var askul!

Sedan lekte vi en lek som vi inte ska ta upp... haha om ni hade sett oss hade ni seriöst trott att vi var psykiskt sjuka ;) Nu ska jag dra och dejta kudden, see yah!


Hungrig

Åh, jag är så hungrig att jag var tvungen att kolla upp hur hungrig stavas... Bra Emma, bra.
Jag har också insett att jag har ganska mycket läxor. Fuck!

Brb äta, pluggaa


Pll

Ingen träning idag. Skönt! När jag kom hem idag efter skolan var jag inne på nelly.com i typ två timmar. Det är fri frakt hela januari så jag ska passa på att köpa lite grejer. Delvis en present till min bästis :) Nu sitter jag i soffan med min älskade filt och ser på pretty little liars, det är såå bra!!

What about the past?

Hejsvejs. Nästan varje dag har jag massor av tankar som virvlar runt i skallen som jag planerat att skriva på bloggen. Men sen när jag trycker på "Nytt inlägg" och ser den där blanka rutan, så är allt borta. Jag får typ blackout och har glömt allt!

Och sen slutar det med att jag efter en lång tids tänkade skriver något helt ointressant som vad jag har gjort under dagen. Inte för att mina tankar är så himla intressanta, men om jag någon gång i framtiden vill kolla tillbaka på mina gamla blogginlägg så skulle det vara kul att veta hur jag tänkte då. Eller nu menar jag? Hehe. Och få läsa om mina jobbiga eller bra perioder i mitt liv. Det var mest därför jag gjorde denna blogg.

Men nu mera kommer jag nog blogga vanligt ändå, med några enstaka tankeinlägg. Eller kaosinlägg kanske? Haha.

 

 


Snart träning

otaggad like hell.

MUSIC'S IN MY EARS

Hejsvejs! Jag har blivit helt beroende av musik! Jag har ju i och för sig alltid varit lite beroende av musik, men nu är det extremt! Det dunkas allt från Ulrik Munther (såklart) till en massa gamla låtar som har farit vidare i mina mobiler sedan flera år tillbaka. Och jag lyssnar så ofta jag kan också. När läraren tittar bort så vips har jag en hörlur i örat. På raster, på morgonen, efter skolan, påväg till träningen och ibland till och med samtidigt som jag ser på tv.

Jag har märkt att nästan ALLA låtar är bra om man har hög musik. Men jag brukar bara ha ena hörluren i örat. Varför vet jag inte riktigt, men det beror delvis på att jag vill höra om det kommer någon bakom mig. Jag hoppar till väldigt lätt, hehe.
Och om det kommer en mördare bakom mig så vill jag gärna vara beredd :)

Denna låt har varit på repeat flera gånger idag:


Nu ska jag lyssna på lite lugna låtar så jag kanske blir lite trött. Önska mig lycka till...

You're beautiful

Vet ni vilken fråga jag ofta får?
- Varför Ulrik?

Ja, varför inte?! Varför får jag ens en sån fråga? Ni har era idoler och jag har min. Varför bry sig?
Men okej, om ni så gärna vill veta. Jag ska försöka förklara, trots att det känns omöjligt att förmedla min kärlek till Ulrik med några knappertryck över internet. Men jag ska försöka.

Till och börja med, HAR NI HÖRT HANS LÅTAR OCH HANS WONDERFUL VOICE? Ja, bara det gör mig galen i honom. Han är typ snyggast i världen också.



Och det bästa av allt, hans personlighet. Han är så jävla rolig. Seriöst. Nästan varje grej han skriver skrattar jag åt. Visst, jag har dålig humor så jag skrattar åt typ allt.. men ändå! ;) Jag är inte den enda som tycker att han är rolig.

Nobody's perfect? Yeah right... Ulrik är ju perfekt?!


Och jag kunde inte bry mig mindre om vad alla andra tycker. Okej, detta var svårare än jag trodde så ni får fortsätta leva vidare utan någon vidare kunskap om vad jag försöker berätta. Det klarar ni nog ;)


No titel

Hallu.
Jag gjorde egrntligen denna blogg för att jag skulle ha nån stans att bara skriva av mig alla tankar. Men jag har faktiskt inte haft så mycket tankar på sistonde. Jag blev istället beroende av att få besökare och hög statistik, vilket inte alls var menat att jag skulle få när jag startade bloggen.
Jag har inte sagt något till någon jag känner irl om fenna blogg, för att jag ska kunna skriva vad som helst lixom. Mina tankar. Men jag har ändå lyckats få några följare, aom jag dock bara känner här på datorn. Cyberspace.
Ni vet vilka ni är och jag älskar er. Jag älskar att man kan få sånna fantastiska vänner genom mara några knapptryck på tanjentbordet.
Ni får gärna fortsätta följa min blogg, men jag kommer nog mest skriva av mig. Fast det kommer nog en massa inlägg om hur min dag har varit eller bara om ågot roligt. Förjag har som sagt inte haft så mycket tankar på sistonde. sorry för alla stavfel! jävla mobil...
Ni är fantastiska!

going over the top

Idag öppnar slalombacken! :D Men... jag ska inte åka. För backarna i min lilla stad suger. Istället ska jag och mina kompisar ge oss ut i längdskidsspåret! Haha, min mamma har världens halaste skidor så dom ska jag låna!
När jag lånade dom förra året låg jag mer i nån snöhög än jag stod på skidorna. Mycket roligt :)




Ikväll får vi middagsgäster så jag måste gå och städa lite nu.
Bye mates!

fredag den trettonde.

Tjao!
Sitter nu med p4 i öronen och väntar på ulrik som har gjort en intervju för P4 premiär. Det började 19.06 och han har ännu inte kommit. Har alltså suttit här i mer än en timme och lyssnar på låtar som "är du kär i mig ännu clas-göran" och lyssnat på gubbar och tanter som prata om bland annat nåt flygade marsvin...
Haha, men jag antar att dom sparar det bästa till sist;)

Idag är det fredag den trettonde. Men både roliga och tråkiga saker har hänt så jag antar att det bara är en vanlig dag för mig då. Har det hänt något för er då? kommentera gärna! Jag undrar vilket århundrade Ulrik kommer med.
Aja ska fortsätta att lyssna på dålig musik och tanter som snackar tills batman komer;)


Tråkig blogg

Hej! Förlåt att jag inte skrev nåt igår. Hade fullt upp hela dagen. Först gick jag i skolan till 15.20. När jag kom hem kändes det som att jag hade gått i skolan i typ en vecka även fast det var första dagen... Då var jag och åkte pulka med mina kompisar (HAHA) och sen hade vi middagsgäster. Och sen träning...

Idag var det en kort dag i skolan. Nu har jag bara varit hemma och chillat och snart ska jag på träning!:)

Nu är ju denna blogg väldigt tråkig... som ni kanske märker. Så ni får gärna komma med tips om vad jag kan skriva om.

Kram


How to sleep?

Tjolahopp!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och läser en massa bloggar. Jag tror jag följer 11 bloggar just nu. Jag blir fast så lätt... Lite senare idag ska jag och mina kompisar åka pulka igen bara för att det var så kul;) Haha...

Imorse gick jag upp klockan åtta (?!) Så nu är jag jävligt trött för jag kunde som vanligt inte somna igår.
Asså jag fattar inte hur man gör... Hur somnar man?? Nån som kan förklara det för mig?
Det tar minst 90 minuter för mig att somna och har varit så i flera veckor.
Suck.


Älskar citatet på bilden.



Jahapp, nu har jag tagit en ofrivillig bloggpaus... Sorry för det! Igår var jag och åkte pulka i en asbrant backe med mina kompisar. Haha, det var ju fan kul!:o
Vi var väldigt snygga också:) (fastvisågutsomtio)

Idag har jag varit i ö-vik på cup. Vi vann!:) Aa, jag har inte så mycket att berätta..
Eller jo, jag kanske gör en videoblogg imorn! Men vi får se...;)


New in

Jacka

Jacka - från H&M

http://www.hm.com/se/s/02FDY9

En utställd jacka i vävt material med rosetter på fickkanterna. Motveck bak. Fodrad.

H;amp;Mwww.hm.com

Kavaj

Kavaj - från H&M

http://www.hm.com/se/s/02GUD0

En rak, ofodrad kavaj med knäppning och fickor fram.

H;amp;Mwww.hm.com

Fast kavajen jag köpte var marinblå.
Också köpte jag en tröja som jag tyvärr inte hittar en bild på. Men den var iaf blå;)

Shopping

Hola! Idag har jag varit och shoppat med en skoberoende vän. Kulkul!;)
Jag köpte en jättesöt jacka, en kavaj och en tröja. Jackan är typ som en vårjacka så jag kan inte ha den ute nu, men om jag ska shoppa i en galleria nån gång så är den ju perfa! Och jag kan ha den i vår och i sommar:)
Kanske lägger ut bilder på det jag köpt sen.

Sen hade jag två finfina kusiner på besök över middag. Just nu gör jag inte så mycket, ska kanske se en film med en kompis snart.




VÄRT ATT LÄSA

http://www.expressen.se/nyheter/1.1443265/get-misstankt-for-vapnat-ran

vad ska man säga?

Idag har jag träffat en liten filur som är ascool. Mer får ni inte veta... Haha!


My own little heaven

Gooodmoorning! Sitter nu och lyssnar på en av världens bästa låtar enligt mig. My own little heaven<3 Med Ulrik. (såklart)

Jag var så otroligt irriterad inatt! Jag kunde verkligen inte sova..
1. Det blåste så mycket att jag trodde att taket skulle lyfta
2. Jag låg jätteobekvämt.. det spelade inte någon roll hur mycket jag vred&vände mig
3. Det var vaarmt.. men jag kunde ju inte öppna fönstret
Jag var dock rädd också.. gillar inte när det blåser så mycket hehe..:)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det är dåligt väder ute så jag kommer nog bara vara med en kompis hemma. Eller så kanske jag hänger lite i cyberspace, alltid kul att snacka med nya goa människor!:)
Klockan 5 ska jag på träning, så jag orkar nog inte göra ngt idag.

Aja, bloggar mer seeen....


lite om mig

Om dig:
Namn: Emma
Ålder: 15
Ögonfärg: blå-grå
Hårfärg: brunett
Längd: 1,58
Högerhänt/vänsterhänt: högerhänt
Favorit
Helgdag:  lördag
Årstid: sommar

Har du någonsin:
Varit kär: ja
Blivit dissad: ja
Skolkat: nej
Sovit utomhus: aa
Sett en död människa: på tv
Använt droger: nej

This or that
Cider/Öl: cider
Pepsi/cola: cola!
Kött/veg: kött
Tv/film: båda
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: vet inte
Kinesiskt/mexikanskt: kinesiskt


Senaste du:
Skrattade: någon minut sen
Grät: för nån dag sedan
Såg på film: Igår.
Drog ett skämt: Nån timme sedan, haha :D
Sjöng en sång: sjunger nu

Har du under senaste månaden:
Druckit alkohol: nej
Tagit droger: verkligen inte
Kysst någon: ja
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: nope
Sovit bredvid någon av samma kön: ja
sovit utomhus: nä
Bakat: aa

kärlek
är du kär? - ja
i vem isåfall ? - Ulrik Munther ;)
har du dumpat någon? - ja
hur många förhållanden har du haft? -  på riktigt, 1
har du verkligen varit kär? - ja
har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det?-  nej, isf bara "älskar dig"
är du rädd för kärleken? kanske det

badgirl / badboy
har du rökt? - nä
har du varit full vid fel tidpunkt? - nope
tycker du att det är coolt att supa? - nej

utseende
stil? - vanlig?
är du nöjd med ditt utseende? - inte nöjd, inte onöjd
är du mogen? - nejnej ;)

Du tycker om att
[x] kramas
[x] kyssas
[x] prata
[x] sova
[  ] gå upp tidigt
[x] lyssna på musik
[x] lyssna på musik i hörlurar
[x] vara på stan
[ ] vara ensam
[x] vara med kompisar
[x] att vara kär
[/] vara i skolan- endast för att träffa kompisar, annars suger de
[x] vara hemma
[x] shoppa
[x] se på film

dör.


Haha, ulrik... Är det lagligt att vara såhär söt??


Känn dig BESEGRAD!

Hej! Jag har äntligen kommit på hur man gör stycken!! Mohaha bloggen, känn dig besegrad.
Idag vaknade jag 11.45, och jag blir lika besviken varje gång jag vaknar såhär sent. Jag kommer ju dö när skolan börjar... Sen vid typ 2 gick jag och en kompis ner på stan och åt lunch. Göttgött.

Jag ska göra ett inlägg om mig nån gång så ni vet vem ni läser om.. Men det gör jag nån annan gång för snart ska jag och ett gäng kompisar se på Pretty little liars! Igår började det igen i amerika så idag har den förhoppningsvis kommit ut på internet. Bästa serien!!



Jag behöver fortfarande hjälp med en header. Nån som känner sig villig att hjälpa mig?:D


slumberparty

hejhallå alla glada! Igår hade jag jätte kul, men missade på något konstigt sätt 12 slaget. Haha, vem missar 12 slaget?? Idag har jag mest tagit det lugnt, sett på sista delen av harry potter (grät sönder även fast jag sett den förut) och såg klart på greveholm. Ikväll ska mina bästisar sova hos mig! Yä, vi ska se på film som jag pretty much har gjort hela dagen. Men det är skönt med sånna dagar ibland. c ya

RSS 2.0