greveholm

Nu sitter jag i soffan och myser med min syrra framför den bästa julkalendern genom tiderna, GREVEHOLM. Ikväll ska jag först äta middag med några i min släkt och sen fira kvällen med några kompisar. förresten, jag behöver hjälp med två saker om det är nån som kan hjälpa mig... 1. hur gör man stycken? jag gör stycken när jag skriver men när jag publicerar så trycks allt ihop. 2. nån som kan hjälpa mig att göra en header?

Ulrik Munther.

Nu har jag nyss varit med två kompisar. Vi såg på top model finalen som vi missade i tisdags och ett avsnitt av pretty little liars. Sedan dansade vi loss till mange bjuder!! Nu har dom gått hem så jag tänkte att jag kunde slänga in ett till inlägg.

Det finns en sak som jag stör mig på. Jag totally äälskar Ulrik, han är mitt liv, han är mitt allt, han gör så mitt hjärta slår. Okej.. där överdrev jag ganska mycket. Men jag är ett stort fan. Troligen norrlands största fan.
Förut var min kompis också ett väldigt stort fan av han. Hon sa alltid att han var så snygg varje gång hon såg nån bild på han, hon följde med på spelningar och lyssnade på hans musik nästan lika ofta som jag gjorde/gör. Men sen så började några på skolan säga saker som "Han är så ful", "Hans låtar är så dåliga", "Det är bara 12-åringar som gillar han" osv. Jag kunde inte bry mig mindre om vad dom tycker. Ulrik är amazing, det vet jag.

Men min kompis slutade helt plötsligt gilla han. Det är såklart att hon inte behöver gilla Ulrik bara för att jag gör det, men jag tycker att det är dumt att hon lyssnar på dom. Och nu har hon tillochmed själv börjat sagt "Han är inte snygg.." och om jag lyssnar på nån Ulrik-låt, så himlar hon med ögonen och byter. Och om jag ens pratar om ulrik så kallar hon mig tönt. På skämt såklart, men ändå. Hon är verkligen en sån som bryr sig om vad andra tycker. Om alla tjejer i min klass skulle gilla han så lovar jag att hon skulle avguda han. Själv bryr jag mig inte ett skit om vad dom andra tycker. Ulrik kommer alltid vara ulrik. Den roliga killen jag är helt förälskad i. Jag säger inte att jag alltid kommer vara kär i han, såklart.


 


blogg

Hej! Nu har jag äntligen gjort en blogg som jag tänkt göra länge. I denna blogg kommer jag mest skriva av mig alla tankar som virvlar runt i skallen.
Rights now har jag lite smått panik inför nyår. Vad fan ska jag göra?! Det är imorgon och jag har inte ens lagt ner en tanke på vad man kan hitta på. Jag har haft fullt upp med annat.
Det är väl lite försent nu att bjuda in sig nån stans, eller bjuda hit några kompisar? Dom har säkert redan planerat nåt. men aja, nån vill säkert ha mig ;)

haha, bye mates.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0